Samarbejde

er en

tillidssag

 

  Aut. El-installatør & Stærkstrømstekniker
 

v/Flemming-Mikael Jensen

 

Vandtårnsvej 15, 6300 Gråsten, DK-Danmark

 
 
 

 

 

Opgaver:

Bolig-installtioner

 

Gråsten El-Service udfører alle former for boliginstallationer, lige fra traditionelle installationer til KNX-intallationer.

KNX er en el-installations løsning, der giver komfort og sikkerhed i boligen og arbejdspladsen, for slet ikke at glemme den økonomisk fordelagtige energi optimering der følger med en sådan installation.

Den kan programmeres til at styre belysning, varme, ventilation og el-apparater efter individuelle behov- og har samtidig indbygget mange funktiner til sikring af personer og bygninger, alt imens en fuld sporbarhed er mulig i hele installationen.

KNX er den fleksible netværksløsning fra hjemmet til det store erhvers kompleks, der giver mulighed for at anvende samme stik/udtag til så forskellige formål som data, telefon, radio og TV.

Man fastsætter selv anvendelsen af udtagene i de enkelte rum. Dette sker i KNX fordelingstavlen, hvor de udefra kommende signaltyper som eksempelvis digital, analog telefon, ISDN, ADSL, bredbåndsnet, hybridnet Digital TV og antenne kan distribueres videre i netværket.

Tilbage

 

 

GreyStone Web-design

© Copyright 2017 All rights reserved.
Gråsten El-Serivce
Aps